Johans Hardwarehub: Hero of Maiden Hugging Speakers voor een musicale knuffel

Johan van de Westerlo, 06 augustus 2019
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Hero of Maiden Hugging Speakers.

Portable speakers zie je steeds vaker en ze zijn er in allerlei formaten en modellen. Je ziet ze in het park als er bij lekker weer even gerelaxt wordt op het grasveld, maar ook gewoon lekker thuis in de tuin of op vakantie. Het ene model is wat handzamer dan het andere, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel, namelijk het afspelen van muziek. Japan staat wel bekend om hun aparte uitvindingen, mode en leefstijl. Dit is ook wel te merken aan de Hero of Maiden Hugging Speakers, wat een typisch Japans product is. Het is namelijk een portable speaker, maar dan verwerkt in twee gespierde armen die je van achter een knuffel geven.

Het klinkt bijna net zo apart als dat het eruit ziet. De armen worden als een das om je heen geslagen waarbij er in beide armen een speaker is verwerkt. Om het plaatje af te maken is er ook een kussen op gemonteerd waarop een gezicht is getekend. Zo lijkt het net of je door je vriendje wordt omhelst. Nu zullen wij dit niet gauw tegenkomen, maar die Japanners hebben toch een iets andere smaak en vinden het ook niet erg als ze anders zijn dan anderen. Waarschijnlijk komt er geen uitvoering met vrouwelijke armen gezien het product gebaseerd is op de mobiele game Hero of Maiden van dezelfde ontwikkelaar. Dit is een RPG voor vrouwen waarin knappe mannen de wereld redden met liefde.

Bron: Otome