Nieuwe Nioh 2-demo aangekondigd samen met key art en meer screenshots

Rutger Engel, 23 augustus 2019
Profiel

Via het PlayStation Blog is een nieuwe Nioh 2-demo aangekondigd. In hun bericht wordt gezegd dat de demo voor de Tokyo Game Show zal zijn, die 12 tot 15 september plaatsvindt in … je raadt het al, Japan. Echter is het wel opvallend dat het Amerikaanse PlayStation Blog met die informatie zou komen als het alleen voor de Japanners is, dus wie weet zal de demo ook voor de rest van de wereld te spelen zijn. Dit is natuurlijk de tweede demo, aangezien er eerder dit jaar een vrij grote Closed Alpha plaatsvond.

Nioh is een Souls-like die met het eerste deel vrij hoge ogen gooide, alhoewel er wel de nodige klachten waren. Zo viel er genoeg op te merken over de buit die verslagen vijanden achterlieten. Het was soms wel erg veel en zo was je heel veel tijd kwijt aan het onderzoeken of iets bruikbaar was of niet, bijna als in Diablo. Daarnaast was de buit willekeurig en kon je dus met veel geluk veel te sterk zijn of met pech behoorlijk zwak. Dit is een van de onderdelen waarvan veel mensen hopen dat het verbeterd zal zijn in Nioh 2.

Verder is ook nog de key art van de game verschenen, samen met een paar nieuwe screenshots. Helaas hebben we nog steeds geen idee over wanneer het spel moet gaan verschijnen, maar hopelijk horen we daar op de Tokyo Game Show meer over.