Doorgaan naar artikel
Oproep aan alle Level 40 Pokémon GO-spelers! Ga ook Wayfareren!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sinds woensdagavond laat kunnen Level 40 Pokémon GO-spelers Pokéstops aanvragen en Waypoints, wat de verzamelnaam is voor onder andere Pokéstops, Gyms en Portals, keuren. De spelers mogen iedere veertien dagen zeven Pokéstops aanvragen, maar onbeperkt goedkeuren. Al lange tijd is er een enorme achterstand in de aanvragen en als deze enorme nieuwe groep alleen Pokéstops aanvraagt, maar niet gaat goedkeuren, dan duurt het ook voor de spelers zelf alleen maar langer.

De oproep is dan ook aan alle Level 40 Pokémon GO-spelers die Pokéstops aanvragen om ze ook te keuren. En dat hoeven er zeker geen honderd per week te zijn, maar als je voor iedere aanvraag er twee keurt dan lopen we hopelijk in. Dat heeft als voordeel dat je eigen aanvraag er ook sneller door is, maar ook dat je bij voldoende keuringen een upgrade krijgt.

Een upgrade krijg je voor iedere 100 overeenstemmige keuringen die je doet. Dus als je een Waypoint afkeurt en de rest doet dat ook, dan telt die. Als je een Waypoint afkeurt, maar hij wordt goedgekeurd dan telt die niet.

We hebben een tweetal artikelen die Wayfarers moeten helpen:

Daarnaast is er binnen Wayfarer nog heel veel naslag en bestaan er Telegram-groepen waar je mee kunt discussiëren en vooral ook kunt vragen of het Waypoint dat jij moet keuren ook echt waardig is en hoeveel sterren dan. Meer hulp en informatie vind je ook via onze groepen op Facebook, Telegram en WhatsApp.