Doorgaan naar artikel
Download Festival komt met eerste namen voor Download 2021
Jelmer Hemmes
Jelmer Hemmes
Algemeen manager
Profiel

Download Festival was een van de eerste festivals die er de stekker uit trok. Het festival kondigde eind maart al aan dat haar 2020-editie niet meer doorging. Nu heeft de organisatie voor Download 2021 de eerste namen alweer aangekondigd en willen we ze graag met je delen.

Allereerst is het zo dat KISS weer terugkeert als headliner. De Amerikaanse band is nog steeds bezig met hun afscheidstournee en heeft deze dan ook verlengd voor Download 2021! Daarnaast keert Biffy Clyro terug als headliner voor de zaterdag en zien we op de zondag System of a Down optreden.

Verder werden er nog veel meer acts aangekondigd voor de mainstage. Het festival zal plaatsvinden gedurende het weekend van 4 tot 6 juni 2021. Over dit weekend worden de volgende acts verdeeld: A Day To Remember, Alestorm, Black Veil Brides, Deftones, Frank Carter & The Rattlesnakes, Gojira, Korn, The Pretty Reckless, Powerwolf, Rise Against, Theory, Those Damn Crows, Volbeat, Wage War en Wayward Sons.

De verkoop voor het festival begint al snel. Aanstaande vrijdag kan je vanaf tien uur Nederlandse tijd je kaartjes bestellen via Ticketmaster.