Doorgaan naar artikel
Black Widow en andere films van Walt Disney Studios zijn uitgesteld
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Algemeen manager
Profiel

Vanwege het coronavirus heeft Walt Disney Studios weer verschillende releases uitgesteld naar latere data. Zo is het langverwachte Black Widow uitgesteld, maar ook het nieuwe Eternals, met onder andere Angelina Jolie in de hoofdrol, moet eraan geloven. Dit is niet de eerste keer dat Disney besluit films uit te stellen. Voor de live-action van Mulan is zelfs besloten de film alleen te laten zien op Disney Plus.

Origineel stond Black Widow gepland op 6 november 2020, maar verhuist nu naar 7 mei 2021. Eternals is nu pas te zien vanaf 5 november 2021, in plaats van 12 februari. Ook Shang Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een nieuwe datum. En echt niet alleen het Marvel Cinematic Universum moet eraan geloven: ook andere films van het bedrijf zijn uitgesteld. Murder-mysterie Death on the Nile is een paar maanden uitgesteld, evenals West Side Story en The King’s Man.

Met de release van Tenet leek het de goede kant op te gaan, maar nu moeten we helaas weer lang wachten op vele films op het witte doek. Hopelijk worden deze langverwachte films niet nog een keer uitgesteld.