Doorgaan naar artikel
Xbox Game Pass november 2020 wordt een feestje
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Morgen is het zover: de Xbox Series X en Xbox Series S worden gelanceerd. Dat gaat natuurlijk gepaard met een aantal launchtitels, waarbij er dit keer helaas geen echte exclusive bij zit. Maar niet getreurd. Er is namelijk altijd nog die geweldige dienst van Microsoft. Xbox Game Pass november 2020 gaat namelijk flink uitpakken met nieuwe titels, EA Play en een toffe perk.

Zo worden er de komende paar dagen weer een aantal nieuwe titels aan de catalogus toegevoegd. Vandaag heeft de Xbox-versie van Gears Tactics het feestje afgetrapt. Morgen wordt het vervolgd met Destiny 2: Beyond Light, Planet Coaster: Console Edition en Tetris Effect: Connected. Ook in de dagen erna worden verschillende games toegevoegd, met onder andere: Halo 4 voor The Master Chief Collection, Ark: Survival Evolved – Explorer’s Edition en River City Girls.

We weten natuurlijk al dat EA Play morgen in Xbox Game Pass gaat verschijnen, en dat betekent dus nog meer games om te spelen. In totaal worden meer dan 60 titels toegevoegd. Alle grote series van Electronic Arts zijn aanwezig. Van FIFA 20 tot Titanfall 2 en van Mass Effect: Andromeda tot The Sims 4. Zeven EA-titels zullen vanaf morgen ook te spelen zijn via cloud-gaming op je Android-telefoon of-tablet. De pc-variant krijgt EA Play vanaf 15 december.

Als laatste biedt Microsoft een toffe perk voor Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. Je kunt namelijk een maand gratis Disney+ activeren. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • Deze perk is alleen geldig voor nieuwe Disney+-abonnees die 18 jaar of ouder zijn
  • Beschikbaar voor beperkt aantal landen, waaronder Nederland en België
  • Eenmalig te gebruiken per account
  • Het proefabonnement wordt automatisch verlengt in een betaald abonnement van €6,99 per maand en is op te zeggen wanneer je wilt.
  • De perk is tot en met 31 januari 2021 te claimen, waarna je tot 2 maart 2021 de tijd hebt om het proefabonnement te starten

Disney+ is de streamingdienst van Disney, waarmee je films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic kunt bekijken. Wat ons betreft een leuke deal.

Alle info omtrent games en data kun je hier nalezen.