Doorgaan naar artikel
NWTV voegt LEGO toe als nieuwe categorie!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Bij de oprichting van NWTV (toen nog NieuwerwetsTV) in 2012, hadden we de ambitie om niet alleen gamers, maar liefhebbers van allerlei moderne vormen van entertainment bij elkaar te brengen. Deze ambitie is in 2021 nog altijd actueel. Alhoewel de onderwerpen meer en meer zijn toegespitst op popculture, werd met bordspellen als toevoeging op films, games, tech en muziek de eerste stap naar de offline-interesses al gezet. En vandaag kondigen we de volgende stap aan. NWTV behandelt vanaf nu ook het laatste nieuws op het gebied van LEGO!

De afgelopen jaren is LEGO meer en meer iets geworden wat niet alleen voor kinderen interessant is. De volwassenen van nu hebben vroeger vaak ook met de steentjes gebouwd en herontdekken deze wereld nu, nu populaire franchises als Nintendo, Minecraft, Harry Potter en Star Wars ook hun eigen LEGO-wereld hebben. Daarnaast zet LEGO zelf steeds vaker in op sets die gemaakt worden voor 16+ en zelfs 18+. Recente voorbeelden zijn natuurlijk het Colosseum en de LEGO NES.

In eerste instantie zal de NWTV-redactie zich vooral richten op sets die aanspreken bij de NWTV-doelgroep, vanaf 14 jaar. Echter zullen ook andere sets incidenteel behandeld kunnen worden. Via een eigen pagina kunnen bezoekers van onze website al het laatste nieuws gaan volgen en via Facebook starten we vandaag een online community. Dit wordt de plek waar de volgers van NWTV ook hun creaties, vragen en ideeën kunnen delen. En via de Instagram van Jeffry kunnen liefhebbers al zijn bouwkunsten volgen.

We verwachten dat de toevoeging van LEGO aan onze onderwerpen goed ontvangen zal worden door de huidige bezoekers. Daarnaast denken we heel veel nieuwe bezoekers ook naar ons platform te halen. Zeker ook wanneer deze maand nog de NWTV-app verschijnt, waar LEGO ook als onderwerp is vertegenwoordigd.