Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Op dit moment verschijnen er regelmatig verschillende nieuwe LEGO CITY-sets, waaronder bijvoorbeeld het stadscentrum en het skatepark. Twee sets die we hier op NWTV gereviewd hebben. LEGO CITY Crook’s Hideout Raid was ook één van de sets die zou moeten verschijnen, maar LEGO heeft laten weten dat dit niet doorgaat. De officiële reactie is als volgt:

“With LEGO City, we always aim to represent the reality of the world in a way that is fun, positive and appropriate for kids. With this in mind, we have decided not to launch this product as we no longer feel it is in keeping with the values of the LEGO City brand.”

Helemaal duidelijk is het niet waarom de LEGO CITY Crook’s Hideout Raid is geannuleerd. Het past niet meer bij de waardes van LEGO en mogelijk heeft dit te maken met het vele nieuws rondom politie de laatste tijd.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen!