Doorgaan naar artikel
Eevee evolutie-naam voor Sylveon is al bekend en werkt half
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Alle Eevee’s kun je evolueren in een bepaalde Pokémon, met dank aan de zogenaamde naamtruc. Helaas werkt dit maar één keer, maar gelukkig zijn er vervolgens nog bij vier van de nu zeven alternatieve opties. Alleen de drie Eeveelutions uit de eerste generatie niet, die krijg je alleen door te blijven proberen. De Eevee evolutie-naam voor Sylveon is nu ook bekend. Alhoewel je Sylveon nog niet kunt maken, werkt het zelfs al deels. Want je ziet al wel de optie om de Eevee in een Sylveon te evolueren. De naam is overigens Kira

Zodra de Eevee evolutie-naam voor Sylveon ook echt helemaal werkt laten we het natuurlijk weten. Voor de namen en trucs van de andere Eevee’s kun je terecht in dit artikel.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.