Doorgaan naar artikel
Veel bugs in de nieuwste Pokémon GO-versie, vooral op iOS!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is altijd maar de vraag of het verstandig is om een update te doen naar de nieuwste versie, maar nu lijkt het antwoord duidelijker dan ooit. Als je iOS hebt kun je dit sowieso beter niet doen. Er zijn aardig wat bugs en spelers op Reddit hebben alle bugs in de nieuwste Pokémon GO-versie verzameld. Het zijn er nogal wat, waarvan een aantal zelfs zeer storend zijn. Eén hiervan is ook onderkend door Niantic. Daardoor werken de GO Rocket-Battles tijdelijk niet.

  • iOS: De GO Rocket-ballon werkt niet altijd – ArtikelArtikel
  • iOS: De kaart van het spel verdwijnt uit het niets
  • iOS: Adventure Sync werkt niet meer goed
  • iOS: Pokestop Nomination werkt niet volledig naar behoren (kunt soms niet uploaden)
  • iOS/Android: Pokemon-naam reset niet als je de naam wist
  • Android: Frame rate-drops wanneer je niet actief bent

Het is te hopen dat met zoveel bugs in de nieuwste Pokémon GO-versie er snel een nieuwe versie komt. Soms kan dit echter dagen of zelfs langer duren, terwijl Niantic vervolgens wel de nieuwste versie forceert. Laten we hopen dat dit nu echt niet het geval is.

Niet alleen fan van Pokémon, maar ook van LEGO? Word dan lid van onze LEGO-groep. Sinds kort hoor je wekelijks onze Podcast terug via onder andere Spotify en iTunes! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op Facebook en Telegram.