Doorgaan naar artikel
Gratis games PlayStation Plus juli 2021 zijn bekend
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Het einde van de maand is weer in zicht en dat betekent dat er weer nieuwe games beschikbaar komen voor de PlayStation Plus-abonnees. Vandaag is bekendgemaakt welke games er voor PlayStation Plus juli 2021 beschikbaar zullen zijn.

Om te beginnen is er weer een PlayStation 5-game beschikbaar, namelijk A Plague Tale Innocence. In deze titel wordt je meegenomen naar de veertiende eeuw in Frankrijk tijdens de uitbraak van de pest en de honderdjarige oorlog tussen Frankrijk en Engeland. Dit zijn ook de twee voornaamste onderwerpen in deze game waarbij je voornamelijk het verhaal zult moeten spelen.

De tweede game is WWE 2K Battlegrounds, een worstelgame met karikaturistische worstelaars en over-the-top acties. Bekende worstelaars als Steve “Stone Cold” Austing en Dwayne “The Rock” Johnson zijn uiteraard van de partij voor een potje matten.

Ben je meer van de shooters dan kan je komende maand aan de slag met Call of Duty Black Ops 4. De game is voornamelijk gericht op multiplayer gezien er geen verhaalmodus aanwezig is. Er is overigens wel een battle royale-modus in de vorm van Blackout en er is een zombie co-op-modus aanwezig.

Deze drie games zullen de games van de maand juni vervangen op Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown na. Deze is namelijk nog tot 2 augustus te downloaden. Eigenlijk zijn er deze maand dus vier gratis titels voor de PlayStation Plus-abonnees.