Doorgaan naar artikel
Deze nieuwe (regionale-vormen van) Pokémon zijn gisteren onthuld
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Alhoewel nieuwe Pokémon er normaal relatief lang over doen voor ze in Pokémon GO komen, was dat bij de regionale-vormen van Pokémon in Sword en Shield helemaal niet het geval. Een aantal van hen was er al voor we het wisten. Gisteren zijn er twee nieuwe Hisuian-Pokémon (van de regio uit Pokémon Legends: Arceus) en twee volledig nieuwe evoluties aangekondigd. Hieronder hebben we voor jullie ook hoe ze eruit zien:

Wyrdeer Basculegion Hisuian Braviary Hisuian Growlithe

Wyrdeer is een evolutie van Stantler, Basculegion van Basculin. De andere twee, Hisuian Braviary en Hisuian Growlithe zijn echt nieuwe vormen. Alhoewel niet bekend is of ze al snel naar Pokémon GO komen, zou dat dus niet gek zijn gezien het verleden. Het is sowieso tof dat in deze game nieuwe Pokémon komen!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.