Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Er is twee weken lang even geen nieuwe MetaPodcast, maar dat betekent niet dat je het helemaal zonder ons hoeft te doen. Deze week hebben we bijvoorbeeld de pilot voor jullie, die Dennis en ik opnamen in september vorig jaar. De kwaliteit is natuurlijk een stuk minder dan tegenwoordig, maar daardoor niet minder leuk! Sterker nog, het was de basis voor het huidige succes.

Ondertussen vind je op alle kanalen onze Podcast terug. En als je daar dan toch bent, abonneer je dan gelijk en laat een oordeel achter. Hoe meer positieve oordelen, hoe beter ook mensen die NWTV niet volgen hem kunnen vinden.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.