Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Oreo en Pokémon hebben gisteren na een eerdere teaser eindelijk bekendgemaakt wat ze samen gaan doen. En zoals verwacht komt er een speciaal koekje met een Pokémon-opdrukt. Zoals je kunt zien in de onderstaande video zijn er meerdere soorten, maar helaas lijkt het er op dat we in Nederland en België voorlopig pech hebben.

Helemaal zeker is dat nog niet, maar we krijgen nergens de bevestiging dat Oreo en Pokémon ook in bijvoorbeeld Europa deze speciale lijn uitbrengen. De samenwerking is onderdeel van één van de vele samenwerkingen dit jaar omdat de Pokémon-franchise 25 jaar bestaat.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.