Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

De Pokéminers, de meest bekende dataminers van dit moment voor Pokémon GO, hebben een hatch-notificatie gevonden. Alhoewel niet helemaal zeker is wat er mee wordt bedoeld, zijn er wel degelijk vermoedens. Maar eerst de tekst die er is gevonden:

  • RESOURCE ID: egg_hatch_subtitle
  • TEXT: {0} Eggs ready to hatch!

Het lijkt er op dat deze mogelijke hatch-notificatie bedoeld is als een functie die ervoor zorgt dat je niet zomaar nieuwe eieren krijgt uit Pokéstops. Nu gebeurt het meer dan eens dat de eieren uitkomen voor je het ziet en je bijvoorbeeld met de Pokémon GO Plus nieuwe eieren krijgt. Dit, terwijl er bijvoorbeeld 7km-event-eieren zijn.

Het heeft er veel van weg dat de notificatie je de kans geeft om te bepalen wanneer je de eieren hatcht. Zo kun je daarna dus toch de gewilde eieren pakken. Helemaal zeker is het nog niet, aangezien het gedataminede informatie is.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.