Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Safari Zone-spelers met een ticket kunnen er voor kiezen om thuis te spelen, of om bijvoorbeeld naar Liverpool te gaan en daar hun evenement te doen. Dat kan alleen als je al een ticket had en veel vooral Nederlandse- en Belgische-spelers zullen ervoor kiezen om thuis te blijven. Logisch ook, want het is nog niet de beste tijd om te reizen en thuis is de ervaring grotendeels hetzelfde. Toch zijn er wat verschillen, want dit krijgen Safari Zone-spelers die wel naar de locatie gaan:

  • Speciale opgebouwde omgevingen om mooie foto’s te maken
  • Giveaways
  • Merchandise-stands
  • Lounge areas

En daarnaast krijg je natuurlijk een mooi park, een unieke ervaring en heel veel gezelligheid met andere spelers!

Het zou dus zo kunnen zijn dat je op de locatie aan een Professor Willow Tading Card Game-kaart kunt komen. Deze is overigens niet meer voor Pokémon Center te verkrijgen, dus dat is slechts een vermoeden en absoluut geen zekerheid. Aangezien Safari Zone Liverpool de eerste van de drie is, kunnen Safari Zone-spelers ook niet wachten om te kijken wat er bij andere edities gebeurt.

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.