Doorgaan naar artikel
NWTV-Podcast: Luister aflevering 01 van seizoen 2 van de MetaPodcast nu terug!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is na de livestream van vorige week tijd voor niet alleen een nieuwe aflevering, maar een heel nieuw seizoen. Daarmee is er ook een nieuwe rubriek! Daarnaast natuurlijk heel veel nieuws, maar ook een verrassing voor Dennis deze week! Luister dus snel en ontdek alles wat er deze week weer nieuw is!

Ondertussen vind je op de meeste kanalen onze Podcast terug. Op YouTube volgt later helaas. En als je daar dan toch bent, abonneer je dan gelijk en laat een oordeel achter. Hoe meer positieve oordelen, hoe beter ook mensen die NWTV niet volgen hem kunnen vinden.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier! Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.