Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Wanneer iets niet officieel via Niantic komt is het altijd maar de vraag of het klopt, maar bij de vandaag gelekte Halloween 2021-afbeelding lijkt het er toch verdacht veel op dat het klopt. Op Reddit is de bovenstaande afbeelding opgedoken. Hij zou via een Russische Pokémon-website komen, maar ondertussen is die daar weer verdwenen. Helemaal zeker kunnen we het dus niet bevestigen. Daarom willen we ook benadrukken dat het een gerucht betreft.

Op de Halloween 2021-afbeelding zie je overigens wel een opmerkelijke Pokémon. De Costume Pikachu mag geen verrassing zijn, en een Drifblim met hoedje klinkt ook wel enigszins logisch. Pumpkaboo en Phantump waren al gevonden in de netwerkcode, dus ook dit is niet echt verrassend. Maar een Piplup moet een hoedje tijdens Halloween is wel echt een ander verhaal. Alhoewel tijdens het Halloween 2019-evenement ook verschillende starters een outfit kregen.

Mocht vanavond de afbeelding nog bevestigd of ontkracht worden dan laten we het natuurlijk weten!

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.