Doorgaan naar artikel
Engelstalige stem van Ash Ketchum (Pokémon) is dit weekend op Made-In-Asia
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Heb je komend weekend nog niets te doen en ben je fan van films, anime, games of de Aziatische cultuur dan is er Made In Asia in Gorichem. De beurs kan gezien worden als het kleine zusje van Dutch Comic Con, met de focus op de Aziatische cultuur. Met naast een hoop interessante zaken om te bekijken is er ook zoals altijd een dealerhal, vol met toffe zaken die je kunt kopen!

Extra bijzonder voor liefhebbers van Pokémon is dat er een gast is die veel kijkers van de Anime zal aanspreken. De stem van Ash Ketchum, Veronica Taylor, is er en kan zelfs gezien worden als een van de grootste gasten. Daarnaast is Nederlandse Pokémon-speler Monkeloid ook aanwezig. Hij heeft de game op hoog niveau gespeeld en moet het tegenwoordig vooral van streamen hebben.

NWTV is genomineerd als website van het jaar! Gun je ons die prijs, stem dan hier!

Wekelijks hoor je via verschillende kanalen onze Podcast! Benieuwd? Luister hem dan hier terug! Daarnaast vind je natuurlijk dagelijks het laatste nieuws over Pokémon GO, via onze website en NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord.

Winactie! Een LEGO Nintendo Entertainment System winnen? Word dan lid van onze LEGO-groep waar we we je de laatste nieuwtjes rondom de blokjes geven en jij jouw mooiste bouwwerken kunt delen.