Doorgaan naar artikel
LEGO Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium per ongeluk gelekt
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We weten dankzij verschillende lekken al enige tijd dat er een LEGO Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium-set aankomt, maar nu is het ook echt zeker. LEGO Frankrijk heeft namelijk een aantal afbeeldingen van de set, waar je er één van bovenaan dit artikel vindt, te vroeg op Instagram gezet. Tevens weten we dat de set in maart gaat verschijnen en voor een prijs van €329,99 te koop zal zijn.

Daarnaast onthult de doos dat je maar liefst 5876 blokjes krijgt voor dit bedrag. Uiteraard is het een set op zich, maar vorig jaar hebben we Camp Nou al eens gebouwd en beoordeeld. Je vindt die review hier terug. Ons oordeel voor die set zal vermoedelijk vergelijkbaar zijn met die van de LEGO Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium.

Wij geven een LEGO NES of andere set naar keuze weg! Benieuwd wat je hiervoor moet doen? Klik dan hier!

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.