Doorgaan naar artikel
Bevestiging Call of Duty: Modern Warfare 2 met onthulling logo
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

We weten allemaal dat er al geruime tijden verhalen gaan dat er flink wordt gewerkt aan een nieuwe Call of Duty-game. Zojuist is dan ook de bevestiging gekomen dat we inderdaad Call of Duty: Modern Warfare 2 mogen verwachten. Dit is onder andere op Twitter bekendgemaakt en dit ging gecombineerd met het nieuwe logo.

Infinity Ward staat dit keer weer aan het roer als het gaat om de ontwikkeling van de game. De studio wisselt met Treyarch en Sledgehammer af als het gaat om de productie van de games in de franchise. Modern Warfare 2 is het logische vervolg op Modern Warfare uit 2019. Dit was een remake van het origineel en bracht onder andere ook de battle royale Warzone met zich mee. Hoewel Modern Warfare (2019) een remake was, zal Modern Warfare 2 dat niet zijn. Ook wordt er gewerkt aan een Warzone 2, iets waar veel fans naar uitkijken. De Battle Royale wordt dagelijks massaal gespeeld en middels verschillende Battle Pass-seizoenen wordt er ook nieuwe content aangeboden. Ook hier staat Infinity Ward voorop als hoofdontwikkelaar, maar zal nog door meerdere studio’s worden ondersteund.

Helaas heeft Infinity Ward niet zoveel bekendgemaakt van de nieuwe game, maar ze kwamen nog wel met een nieuw logo. We zullen dus nog even moeten wachten op een verwachte releasedatum en een eventuele trailer of gameplay.