Doorgaan naar artikel
De gratis PlayStation Plus-games november 2022 brengen Lego-plezier en harde actie
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

De gratis PlayStation Plus-games voor november 2022 zijn aangekondigd en in ieder geval twee van die games zijn om van te smullen.

Allereerst krijgen we als grote klapper Nioh 2 (Remastered). Dit is een geweldige actie-RPG en de moeite waard voor iedereen die van het genre houdt. Je hoeft niet bang te zijn dat dit alleen iets is voor fans van Souls-likes, want het is een stuk lineairder als een Ninja Gaiden. Dat gezegd hebbende, het is geen makkelijke game.

Daarnaast krijgen we iets dat leuk is voor iedereen, jong of oud: de Lego Hary Potter Collection. Hiermee worden twee games gebundeld en kan je alle jaren, 1 t/m 7, ervaren in Lego-vorm!

Als kers op de taart is er nog de bijzondere indiegame Heavenly Bodies. Hierin bestuur je een astronaut, met als bijzonder punt dat het echt draait om het besturen van zijn of haar ledematen. Je beweegt de voeten, armen en handen namelijk allemaal los van elkaar terwijl je allemaal problemen in de ruimte oplost.

Al met al is het een mooie bundel van games en zit er voor iedereen wel wat tussen. Overigens krijgen we ook nog de toevoegingen aan de catalogus voor Extra- en Premium-leden tegoed. Dit zal nog deze maand onthuld worden.