Doorgaan naar artikel
Bekijk hier alle aankondigingen van de Nintendo Indie World van 19 april
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Gisteren, op 19 april, kregen we weer een nieuwe Nintendo Indie World te zien, een korte presentatie vol kleine aankondigingen van onafhankelijke ontwikkelaars. Bekijk hier de volledige video terug met alle aankondigingen en lees hier een korte samenvatting van de grootste titels.

  • My Time at Portia krijgt een vervolg; My Time at Sandrock, dat zich afspeelt in een kale woestijn waar de speler een gemeenschap moet proberen te stichten en te herstellen. Door spullen te verzamelen, gebouwen te maken en goederen te beheersen moet je zien te overleven terwijl je ook allerlei monsters bevecht.
  • Het populaire bordspel Calico krijg een digitale versie met Quilts and Cats of Calico, dat in de herfst van dit jaar moet verschijnen voor de Nintendo Switch. Anders dan bij het bordspel lopen er in de digitale versie ook katten rond die je kan aaien.
  • Er komt dit jaar een nieuwe spin-off van Crypt of the Necrodancer, buiten Cadence of Hyrule, met Rift of the Necrodancer. In deze ritmegame moet je nog steeds op de maat blijven, maar dit keer speel je op banen, een beetje zoals andere bekende ritmespellen zoals Guitar Hero of Rock Band,terwijl je vijanden en eindbazen verslaat.
  • Teslagrad 2 en Teslagrad Remastered zijn nu verkrijgbaar om de wereld van Teslamancy te kunnen ontdekken in spannende avonturen.
  • Oxenfree II: Lost Signals verschijnt 12 juli met een nieuw avontuur vol spanning waar elektromagnetische golven onderzocht moeten worden. Het speelt zich vijf jaar na het eerste deel af en duikt in het verhaal van Riley, wanneer ze terugkeert naar haar dorp om vreemde verschijnselen te onderzoeken.

Bekijk voor alle andere aankondigingen de video terug.