Doorgaan naar artikel
Review U2 in de Ziggo Dome – Dinsdag
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanavond stond U2 voor de eerste keer deze deze week in de Ziggo Dome en dat was natuurlijk een groot succes. Wat jullie er van vonden lees je in de Review U2 waarin we uitgebreid samen met jullie, jullie avond doornemen. Het begint natuurlijk al voor het concert begon.

Voor veel mensen begon de avond al vroeg. Er waren zelfs een aantal gelukkigen die de band al van te voren konden zien en handtekeningen konden scoren:

Maar Mireille en Elvira lieten al van te voren zien hoe druk het was en dat was niet mis. Alle concerten zijn natuurlijk volledig uitverkocht en hoe dit er voor de bezoekers uitzag lieten ze goed zien op de foto’s:

De vermoedelijk gelukkigste van de avond is Geoffrey. Dichter op het podium kun je bijna niet komen en dat was te zien. Alhoewel Bono vermoedelijk heel de avond heen en weer loopt is voor de rest genoeg te zien. Dat is zeker. Jan stond iets verder naar achteren, maar zal ook zeker niet klagen.

Kort na de opkomst van de band kwamen natuurlijk al gelijk de eerste foto’s en video’s. Jan en Ismaël hadden hun telefoon klaar om ons te voorzien van de toffe beelden:

Het geluid was echter niet volgens iedereen positief. Want ondanks dat het volgens Jürgen echt knallen was, had Bianca nog wel het één en ander op te merken over de audio. Of dat echt aan de band ligt is de vraag, maar zeker is dat het aan de Ziggo Dome ligt.

Het opmerkelijk aan jullie tweets vanavond was dat er meer dan normaal video’s verschenen. Veel mensen willen natuurlijk het concert bewaren voor later, maar zoveel als dit keer is uitzonderlijk. Onder andere Henk en John deelden een filmpje met ons.

Een ander belangrijk onderdeel van de show zijn zoals altijd bij U2 de visuals. Daar waren natuurlijk genoeg foto’s van te vinden. Zoals die van Pierre en Hidde.

Wat tegenwoordig heel modern is en ook bij U2 te vinden is, zijn livestreams. Opmerkelijker was echter dat niet alleen Sharon een stream met ons deelde, maar ook U2 zelf een livestream had.

Om de review U2 compleet te maken volgen hier nog wat foto’s: