Doorgaan naar artikel
NWTV start nieuw seizoen met sterke line-up
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag start op televisie het nieuwe seizoen en voor NWTV het moment om ook een lading met nieuwe rubrieken te lanceren. Al sinds het begin ruim drie jaar geleden hebben we geregeld rubrieken, maar nog nooit lanceerden we zeven nieuwe rubrieken tegelijk of hadden we zeven rubrieken tegelijk lopen. Vanaf vandaag kun je wekelijks het volgende verwachten:

  • Maandag: Weekly Geek Top 5 – Wekelijks een top 5 van Daniëlle met daarin lijstjes die je volgens haar zeker niet mag missen.
  • Dinsdag: Johans Hardware Hub – Johan bespreekt als onze hardware-expert wekelijks de meest opmerkelijke gadgets die hij tegenkomt op het internet.
  • Woensdag: Ouderwets – We kennen ze allemaal wel, oude games met een nostalgisch gevoel. Michael bespreekt ze wekelijks met jullie in zijn rubriek.
  • Donderdag: Throw Back Thursday – Wekelijks blikt Jeffry terug op een oud televisieprogramma dat ooit succesvol was.
  • Vrijdag: When You Hear It – Om het weekend lekker in te gaan neemt Lorraine wekelijks met jullie de meest opmerkelijke muzieknieuwtjes door.
  • Zaterdag: Streamer van de Week – Dennis is onze expert op het gebied van livestreamen en neemt praat daarom wekelijks met de bekendste Nederlandse livestreamers.
  • Zondag: Redactie Uitgelicht – De redactie van NWTV spreekt met jullie hun favoriete producten door. Soms met een reden, soms omdat het gewoon heel leuk is.

Deze zeven rubrieken zijn nog maar de start van een enorme lading structuur die NWTV op dit moment aan het toepassen is. Later verschijnen er nog verschillende andere rubrieken die lang niet allemaal in de plaats van, maar als aanvulling op gezien kunnen worden.