Doorgaan naar artikel
Battlefield: Hardline open bèta op alle platformen
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Battlefield: Hardline staat gepland op 19 maart dit jaar, maar voor die tijd wordt er nog een open bèta beschikbaar gesteld waarin spelers alvast kunnen proeven van deze nieuwe shooter van EA.

Hoewel er nog geen datum is bekendgemaakt voor deze open bèta weten we wel dat hij beschikbaar zal zijn voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. In deze open bèta is de map ‘Downtown’ en ‘Dust Bowl’ speelbaar. Downtown is een map die zich afspeelt in een stad waarbij de speler zich in Dust Bowl in een woestijnachtige omgeving bevindt.

In deze bèta kunnen spelers aan de slag met twee game-modi namelijk: ‘Conquest’ en ‘Hotwire’. Conquest is de modus die in eerdere Battlefield-games al is gebruikt waarbij spelers verschillende locaties moeten verdedigen of juist overnemen. Bij Hotwire is het doel om de tegenstander te dwarsbomen en auto’s te saboteren of te stelen om te voorkomen dat ze hun doel bereiken.

EA heeft aangegeven dat spelers kunnen spelen zo lang de bèta geldig is, er is geen limiet ingesteld tot een bepaald level. Het voornaamste doel van deze bèta is dat meerdere spelers verschillende wapens, klassen, maps en gadgets kunnen testen voordat de game wordt afgerond.

In juni 2014 is Battlefield: Hardline gespeeld in de gesloten bèta waarvan de impressie te lezen is op NWTV.nl