Doorgaan naar artikel
Johans Hardwarehub: Envavo Heatbuff voor warme vingers
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Envavo Heatbuff.

Niets is zo vervelend als koude vingers tijdens gamen of wanneer je voor je werk flinke stukken typt. Je vingers bewegen minder soepel over het toetsenbord en de toetsaanslagen voelen niet lekker aan. Gelukkig is hier een oplossing voor op de markt gebracht, namelijk de Envavo Heatbuff. Het stukje hardware is het best te vergelijken met een terrasverwarming, maar dan voor op je toetsenbord. De Envavo Heatbuff wordt aan de achterkant van je toetsenbord geplaatst, waardoor de warme lucht over je toetsen en dus ook je vingers wordt geblazen. Koude vingers zijn hiermee verleden tijd.

De Envavo Heatbuff maakt gebruik van infraroodtechnologie waardoor er wel degelijk warmte over je toetsenbord en handen vloeit, maar voorkomt dat je toetsenbord heet wordt. Het is hiermee ook niet mogelijk om je vingers te verbranden wanneer je per ongeluk tegen het apparaat aan komt. Het is overigens mogelijk om het apparaat in verschillende standen te plaatsen.

De Envavo Heatbuff wordt middels Kickstarter aangeboden. Hier kunnen derden investeren voor verdere ontwikkelingen van het product. Als je interesse hebt, kan je voor de prijs van 67,- euro een exemplaar bestellen.

De ontwikkelaars hebben overigens ook een leuke promotievideo ontwikkeld voor hun product.