Doorgaan naar artikel
Uncharted The Lost Legacy releasedatum bekend
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De laatste weken is de nieuwe uitbreiding Uncharted The Lost Legacy al verschillende keren in het nieuws geweest. In het meest recente nieuws is bekend gemaakt dat de spelers kunnen genieten van maar liefst 10 uur aan content. Vandaag is de Uncharted The Lost Legacy releasedatum bekendgemaakt.

The Lost Legacy is de eerste Uncharted-game waarin niet Nathan Drake de hoofdrol op zich neemt, maar de spelers in de huid kruipen van Chloe Frazer en Nadine Ross. Zij zijn overigens ook schatzoekers, net als dat Drake dat was. Ze kwamen al wel eerder voor in de serie, zo kwamen ze al voorbij in Uncharted 2 en 4. The Lost Legacy releasedatum gaat gepaard met een nieuwe trailer. Hierin is te zien hoe spelers meer moeten sluipen om langs vijanden te komen. De setting laat een Oosterse stad zien waarin het verhaal zich zal afspelen. De Uncharted-games staan bekend om hun sterke verhalen, spectaculaire actie en filmische gameplay. Dit zal in deze nieuwe uitbreiding niet anders zijn.

De Uncharted The Lost Legacy releasedatum staat gepland voor 22 augustus dit jaar en zal zo’n 39 dollar gaan kosten. Helaas is de Nederlandse prijs nog niet bekend, maar vaak is deze ongeveer gelijk aan de dollarprijs.