'Luca Ward opnieuw stemacteur in nieuwe Splinter Cell'

Johan van de Westerlo, 11 januari 2019
Profiel

Na het moment dat de eerste geruchten rond gingen dat er een nieuwe Splinter Cell zou komen, is er tot op heden nog geen officiële aankondiging gedaan door Ubisoft.

De afgelopen maanden zijn er wel enkele hints naar buiten gebracht die de geruchtenmolen flink op gang hebben gebracht. Zo was er onder andere een gelekte internetpagina van de Canadese Amazon die aangaf dat we in 2018 een nieuwe Splinter Cell-game zouden mogen verwachten. Helaas zat deze pagina er naast en zullen we nog even geduld moeten hebben.

Recentelijk heeft Luca Ward, een Italiaanse stemacteur, zijn omslagfoto van Facebook aangepast. Ward heeft in het verleden al vaker de stem ingesproken van Sam Fisher, de hoofdrolspeler in de game. Op de nieuwe omslagfoto is Luca Ward te zien, met op de achtergrond de drie welbekende groene lampjes van de nachtkijker van Sam Fisher. De kans is zeer aannemelijk dat Ward in de nieuwe Splinter Cell de stem van Fisher weer voor zijn rekening neemt.

Helaas zullen we nog steeds moeten wachten op een officiële aankondiging vanuit Ubisoft. Tot op heden worden we enkel lekker gemaakt met wat teasers.