Tigrex bevestigd met nieuwe Monster Hunter World: Iceborne-verhaaltrailer

Arran Winmai, 05 juni 2019
Profiel

Capcom heeft een nieuwe Monster Hunter World: Iceborne-verhaaltrailer uitgebracht. In de video is Tigrex te zien, een monster waar veel fans over aan het discussiëren waren omdat zijn brul te horen was aan het einde van een eerdere trailer. Nu is zijn aanwezigheid in Iceborne dus echt bevestigd.

Bovendien zijn er nieuwe beelden van Valkhana, de nieuwe Elder Dragon. Ook nog eens zijn er beelden van een nieuw sub-soort voor de bestaande Legiana. Ook zien we voor het eerst beelden van de nieuwe basis. Die is nog niet klaar, maar veel bekende gezichten zijn hard aan het werk om het op te bouwen. We zien vervolgens spelers rondrijden op kleine monsters, iets wat voorheen niet mogelijk was. Ten slotte eindigt de trailer met een geluid waarvan fans opmerken dat het erg lijkt op het geluid van Glavenus’ staart. Dat is een monster dat werd geïntroduceerd in Monster Hunter Generations.

Eerder deze week maakte Capcom wat video’s over de toevoegingen die de verschillende wapens zullen krijgen ten opzichte van WorldDeze video’s kunnen hier gevonden worden.

Speel Monster Hunter World Iceborne vanaf zes september op PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie komt later.