Doorgaan naar artikel
Nieuwe Cyberpunk 2077-informatie onthuld tijdens een interview
Britt Luttik
Britt Luttik
Algemeen manager
Profiel

Er is een hoop Cyberpunk 2077-informatie onthuld door een gebruiker op Reddit, die afgelopen zaterdag de kans had om een bijeenkomst te bezoeken bij CD Projekt Red. Tijdens deze sessie werd de mogelijkheid geboden om vragen te stellen aan de ontwikkelaars, met als resultaat een flink aantal nieuwe details over de game. Het hele verhaal is hier te lezen. Een aantal interessante punten daarvan zijn onder andere:

  • Het verhaal van Cyberpunk 2077 zal wat korter zijn dan die van The Witcher 3, maar biedt wel meerwaarde om het opnieuw te spelen.
  • Naast het verhaal zijn er verschillende sidequests die als het ware een vertakte structuur hebben. Deze kunnen impact hebben op andere quests en zelfs het verhaal, waardoor de speelsessie zo uniek mogelijk wordt.
  • De game heeft een dag- en nachtcyclus waarbij sommige quests makkelijker te doen zijn afhankelijk van het tijdstip waarop de speler deze probeert.
  • Er komt mogelijk een optie om samen met het personage van Keanu Reeves, Johny Silverhand, de stad plat te branden.

De volledige lijst met alle details is een stuk langer, maar zeker interessant voor liefhebbers om te lezen. Er zit erg veel aandacht en werk in de game door alle ontwikkelaars, wat hoge verwachtingen opwekt bij het publiek. Cyberpunk 2077 zal op 16 april 2020 uitkomen op PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia.