Doorgaan naar artikel
Laatste Battlefield V-update verschijnt deze zomer
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Battlefield V van DICE is inmiddels al 1,5 jaar oud, maar wordt nog steeds volop gespeeld. Dit komt onder andere doordat de ontwikkelaars steeds nieuwe content toevoegen. Ze zijn ook druk in de weer met het ontwikkelen van een nieuwe Battlefield-game. Mede daardoor zal de laatste Battlefield V-update deze zomer worden uitgerold.

Door de tijd heen zijn er al verschillende gratis uitbreidingen uitgebracht waarmee extra content werd toegevoegd. Denk aan verschillende nieuwe modi, maps, wapens en personages. De uitbreidingen stonden telkens in het teken van een bijzondere gebeurtenis in de tijd waarin Battlefield V zich afspeelt. Ook de laatste update brengt nieuwe dingen met zich mee. Zo zullen er wederom nieuwe wapens worden toegevoegd en een compleet nieuw hoofdstuk.

In de afgelopen uitbreidingen kwamen telkens wekelijkse opdrachten in de modus Tides of War, waarin spelers wapens en skins konden vrijspelen voor de game. Wanneer de laatste update is doorgevoerd, kunnen spelers de Currency of Company Coin wekelijks blijven verdienen door het uitvoeren van de opdrachten. Hiermee kunnen ze dan de wapens, skins en andere accessoires kopen die ze door de tijd heen hebben gemist.

Wat de laatste update nog meer met zich meebrengt is helaas nog niet bekend. Hierover zal DICE later meer over bekendmaken. Wat we wel zeker weten is dat er hierna geen nieuwe content meer wordt ontwikkeld en dat we ons kunnen gaan voorbereiden op de komst van een nieuwe Battlefield-titel.