Doorgaan naar artikel
Remothered: Broken Porcelain-trailer introduceert bewoners van Ashmann Inn
Britt Luttik
Britt Luttik
Algemeen manager
Profiel

Het is nog even wachten tot de release in oktober, maar een verse Remothered: Broken Porcelain-trailer geeft ons alvast een eerste introductie aan de personages van de game. Hoewel de trailer weinig informatie geeft over het plot of de gameplay, komen we wel wat meer te weten over de bewoners van Ashmann Inn.

De locatie doet zich voor als een hotel, maar volgens een van de personages die hoofdpersoon Jen ontmoet is het een plek voor probleemkinderen. Volgens de beschrijving van de game wordt Jen van een kostschool naar de Asmann Inn gestuurd om als huishoudster te werken. Echter, schuilt een duistere geschiedenis achter de locatie en begint Jen steeds meer vreemde verschijningen te waarnemen die duiden op de aanwezigheid van een kwade entiteit. Tegelijkertijd volgt de game ook het verhaal van Rosemary Reed, die antwoorden zoekt in de vermissing van Celeste Felton. Dit leid haar naar een oude bekende: de eigenaar van het hotel die verminkt is door een vreselijk ‘ongeluk’.

Remothered: Broken Porcelain is het tweede deel uit de driedelige horrorserie van Stormind Games. De game zou eigenlijk deze maand al uitkomen maar werd recentelijk uitgesteld naar 20 oktober, een wat toepasselijkere datum voor het genre. De game zal uitgebracht worden op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.