Doorgaan naar artikel
Happy Home Paradise aangekondigd als betaalde Animal Crossing: New Horizons-dlc
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanmiddag rond 16:00 uur zond Nintendo een speciale Animal Crossing Direct uit. Naast de prijzen voor de Nintendo Switch Online-uitbreiding, werd er vooral veel bekend over de eerste betaalde downloadbare content voor Animal Crossing: New Horizons. Deze uitbreiding, genaamd Happy Home Paradise, verschijnt 5 november exclusief voor de Nintendo Switch.

In de Happy Home Paradise-uitbreiding ga je aan de slag voor het resortplanbureau. Je gaat vakantiehuizen ontwerpen voor de verschillende klanten die je krijgt. Denk hierbij aan de inrichting binnen en buiten, maar ook aan bijvoorbeeld het veranderen van het seizoen. Naast de vakantiehuizen op het eiland kun je ook de andere gebouwen ontwerpen. Denk aan bijvoorbeeld het restaurant en de school.

Als je eenmaal bepaalde technieken heb geleerd dan kun je deze ook weer toepassen op je eigen eiland. Daarmee heeft de Happy Home Paradise-uitbreiding dus nog meer invloed dan alleen een extra eiland. Je kunt daarnaast niet alleen de bewoners van je eigen eiland lokken om een huis bij je af te nemen, met je Amiibo en Amiibo-cards kun je alle personages uit het spel langs laten komen. Inclusief Isabelle, die normaal geen huis heeft op je eiland.

De uitbreiding is zoals gezegd vanaf 5 november verkrijgbaar. In principe betaal je €24,99 voor het pakket, maar als je de Nintendo Switch Online-uitbreiding aanschaft is de dlc gratis.