Doorgaan naar artikel
Hearthstone singleplayer-modus The Dalaran Heist onthuld
Arran Winmai
Arran Winmai
Algemeen manager
Profiel

Blizzard heeft de nieuwe Hearthstone singleplayer-modus, The Dalaran Heist, aangekondigd. Deze modus hoort bij de Rise of Shadows-uitbreiding die een maand geleden uitkwam. The Dalaran Heist is vanaf 17 mei te spelen.

Het formaat zal erg lijken op dungeon runs die fans gewend zijn van Kobolds and Catacombs, maar met wat twists. The Dalaran Heist heeft een verhaal dat verdeeld wordt in vijf hoofdstukken. Het eerste deel krijgen spelers gratis en zodra ze die uitgespeeld hebben, kunnen ze bovendien het tweede kopen. De andere drie hoofdstukken zullen in de weken die volgen beschikbaar worden in de winkel. Elk hoofdstuk zal een speciale regel hebben die in elk potje geldig is. Bovendien kan men de hogere moeilijkheidsgraad Heroic spelen na voltooiing.

Spelers kunnen per klasse verschillende hero powers vrijspelen door side quests te halen zoals dertig spells spelen of honderd kaarten trekken. Deze hero powers kunnen geselecteerd worden voor een run begonnen wordt. Bovendien kan men de Anomoly-modus spelen als alle hoofdstukken zijn uitgespeeld. Deze modus zal een willekeurige regel toevoegen, wat de gameplay afwisselender maakt. Ook krijgen spelers af en toe de kans hun deck aan te passen door kaarten toe te voegen of juist te verwijderen. Hoe dit precies gaat werken, is nog niet bekend. Meer informatie kan gevonden worden op de website.

Speel Hearthstone nu op pc en mobiele apparaten.