Doorgaan naar artikel

Mediapartner

NieuwerwetsTV is als vooruitstrevende journalistieke website ervaren in de verslaggeving van evenementen. Wekelijks zijn wij aanwezig op persevenementen waar bijvoorbeeld de laatste games, nieuwste gadgets en aankomende TV-programma’s worden getoond. Als professionele website hebben we ook de mogelijkheden om meer dan alleen de verslaggeving rondom een evenement te verzorgen. Zo zijn we al meerdere malen mediapartner geweest.

JT-Bioscopen / VUE Cinema

Game-evenementen

vue-op-zwartSamen met JT / VUE werkt NWTV er in 2016 en 2017 aan om games en bioscopen tot één geheel te laten komen. Vooral E-Sport livestreams zoals de WK Finale van League of Legends, maar ook bijvoorbeeld een eigen evenement behoren tot de onderdelen van deze samenwerking. In 2016 worden van alle evenementen ook een video gemaakt. Wil je tijdens één van de E-Sport-evenementen een eigen stand of bijvoorbeeld zelf een bioscoopzaal huren om een game te promoten dan kun je mailen naar info@nwtv.nl.

League of Legends WK Finale 2015 (NWTV regelden de sideshow / standverhuur):

Dark Souls III-lancering (NWTV bracht Vertigo Six en Vue in contact met elkaar en deed verslag):

JT-Bioscopen

Verschillende evenementen

JTNWTV maakte geregeld een What The Crowd-artikel voor de Facebook van JT-Bioscopen en video-items van NWTV werden incidenteel ook op de JT-kanalen gebruikt. In de video hieronder zie je een rode loper reportage tijdens de opening van de Dolby Cinema-zaal in de JT in Hilversum. Daarnaast waren we onder andere aanwezig bij het bezoek van Heleen van Royen aan de JT en vroegen we bezoekers geregeld naar hun ervaring.

GameMania Woensel

Launchparty Batman: Arkham Knight

GameManiaGame Mania Woensel heeft als franchise-onderneming de vrijheid om tijdens de lancering van een nieuwe game een eigen draai te geven aan de festiviteiten omtrent deze lancering. NWTV doet als partner geregeld verslag van dergelijke launchparty’s, zoals tijdens de lancering van Batman: Arkham Knight. Het verslag van deze lancering vind je hieronder. Wij verwachten de komende tijd veel meer launchparty’s te gaan verslaan.

Indievelopment

De indiebeurs van Nederland

Indievelopment logoIndievelopment is de Nederlandse indiebeurs die plaatsvindt in Utrecht op 7 april. In 2014 is NWTV mediapartner, wat inhoudt dat we verslag doen van de beurs, maar vooral vooraf ook jullie op de hoogte houden van alles wat te maken heeft met bijvoorbeeld de sprekers die erbij aanwezig zijn. Dit jaar is dat bijvoorbeeld Jonathan Blow, bekend van onder andere Braid.

Stukafest

Studentenkamer Festival

StukafestStukafest is een jaarlijks festival waarbij de optredens niet zo grootschalig mogelijk op een veld plaatsvinden, maar alles juist heel knus is op studentenkamers. Tijdens de 2014 editie zijn wij mediapartner van het evenement en verzorgen we meerdere verslagen en andere exclusieve activiteiten. Komende tijd wordt hierover meer bekend.

NK-gaming

Dutch Gaming Festival

NKGTijdens het NK-Gaming 2013, gehouden in Eindhoven, verzorgde NieuwerwetsTV alle verslaggeving voor en tijdens het evenement. Met een livestream, videoverslag en fotoreportage verzorgden wij een grote lading aan media rondom het evenement.

GameMania Strijp

Nachtopening GTA V

GameManiaGame Mania Strijp staat er om bekend dat er tijdens de nachtopeningen altijd extra groot wordt uitgepakt. Als mediapartner heeft NieuwerwetsTV een aantal onderdelen van de organisatie voor zijn rekening genomen. Zo werd de game een uur voor de opening al op een groot scherm gespeeld, konden er goodies gewonnen worden en konden de bezoekers op de foto met modellen. Daarnaast is er een videoreportage van het evenement gemaakt.

Organiseert u of uw organisatie binnenkort een evenement en bent u nog op zoek naar een mediapartner, mail dan naar info@nwtv.nl en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.