Doorgaan naar artikel
Thoms game top 3 van 2021
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Op de laatste dagen van het jaar blikken we terug op 2021. De gameredactie doet dit door een aantal persoonlijke top 3’s met jullie te delen. Eerst is het tijd voor de persoonlijke top drie van Thom:

1.

Forza Horizon 5

Hoewel racegames bijna nooit in aanmerking komen voor game van het jaar, beleven gamers er over het algemeen altijd wel heel veel plezier aan. Dat geldt voor mij ook en ik durf er dan ook eerlijk voor uit te komen dat ik al meer dan honderd uur in Forza Horizon 5 heb gestopt. Het spel ziet er belachelijk goed uit op de Xbox Series X en het speelt ook gewoon heerlijk weg. Zelfs nu ik de meeste races heb voltooid, blijft ik het spel nog steeds opstarten omdat er nog genoeg accolades te verdienen zijn. Wat ook erg fijn is, is dat quick resume heel erg goed werkt bij deze game, waardoor ik weer gewoon verder kan waar ik gebleven was. Voorlopig blijf ik het spel nog wel even spelen en ik kan bijna niet wachten op de eerste uitbreiding.

review
Forza Horizon 5

2.

Marvel’s Guardians of the Galaxy


Na het zien van de eerste beelden van Marvel’s Guardians of the Galaxy was ik niet erg onder de indruk, sterker nog: de game leek mij helemaal niks. Niemand stond dan ook echt te springen om het reviewen van deze game op zich te nemen en zodoende kwam hij bij mij terecht. Wat ben ik uiteindelijk blij dat dit is gebeurd, want wat heb ik genoten van dit avontuur. De gevechten waren dan misschien niet enorm goed, maar het verhaal en de personages wisten dit meer dan goed te maken. Hoewel dit misschien niet de beste game is van 2021, is het wel het spel dat mij het meest heeft verrast.

review
Marvel’s Guardians of the Galaxy

3.

Little Nightmares II


Een paar jaar geleden keek ik heel erg uit naar het eerste deel, maar het heeft uiteindelijk behoorlijk lang geduurd voordat ik het spel uitgespeeld had. Dat was helemaal niet het geval bij het tweede deel, want binnen een paar uur had ik Little Nightmares II uitgespeeld. Het is een prachtige, spannende game die vol is gestopt met uitdagende puzzels. Het enige dat echt jammer is, is dat je vrij snel door de game heen bent. Maar als je een fan bent van puzzelplatformers, dan mag je deze zeker niet missen. Ik denk zelfs dat ik volgend jaar deze game nog eens ga spelen op mijn Xbox Series X.

review
Little Nightmares II

Spellen die de top 3 net niet gehaald hebben: